Tulikivi speksteenkachels


Tulikivi Massieve speksteenkachels

Tulikivi kennen we vooral van zijn warmteaccumulerende houtkachels. Deze hoef je slechts een paar uur hoeft te stoken voor langdurige warmte. De Tulikivi speksteen is  zeer goed in staat veel warmte op te slaan in een klein volume en is hittebestendiger dan metaal. Dat maakt een Tulikivi ideaal voor als je een maximum aan warmte uit hout wil halen zonder slaaf te worden van je houtkachel.

 

Deze speksteenkachels bieden modern comfort en kwaliteit, waarbij vooral de dagelijkse tijdwinst en de doordachte technologie opvalt. Er is keuze uit meer dan 60 standaardmodellen, ook is maatwerk mogelijk. Uw Tulikivi kan ook een bakoven, houtoven of fornuis zijn, waarmee u de heerlijkste gerechten bereidt.

 

Een heerlijkheid van de Tulikivi speksteenkachels is de behaaglijke stralingswarmte, een echte steun in koude winterdagen. Deze stralingswarmte biedt overigens vele gezondheidsvoordelen, in het bijzonder voor mensen met astma. De natuurstenen kachels bieden ook extra voordelen inzake veiligheid, ook voor kinderhandjes.

 

Tulikivi collectie

Wij hebben de grootste collectie Tulikivi speksteenkachels van Nederland. Wij kunnen aan al uw wensen voldoen. Wij bouwen en plaatsen de speksteenkachels zelf, kies daarom voor een Huitema speksteenkachel. De specialist in speksteenkachels.