NunnaUnni


NunnaUuni Massieve speksteenkachels

De selectie warmte-accumulerende kachels van NunnaUnni bestaat uit klassieke en moderne speksteenkachels, kachels met een bakoven, fornuizen en de revolutionaire injectiekachels die het resultaat zijn van constante productontwikkeling. De nieuwste DEKO uno en DEKO due serie zijn hier een mooi voorbeeld van. Met een eigentijdse vormgeving en comfort zijn zij een aanwinst voor iedere ruimte. 

 

Een kenmerk dat alle NunnaUnni warmteopslagkachels gemeen hebben is dat ze vervaardigd zijn uit de duurzame Mammutti speksteen, die de warmte efficiënt opslaat en gelijkmatig weer afgeeft. De kachels van speksteen geven warmte vrij tot 48 uur, de warmteopslag injectiekachels tot 24 uur en de kleine haarden voor maximaal 4 uur.

 

Het assortiment is zeer uitgebreid en heeft een kachel voor iedere ruimte. Er zijn verschillende opties voor muur- en hoekmodellen. Je kan een NunnaUnni kachel naast een muur, in een hoek, tussen kamers of als scheidingswand plaatsen. De meeste modellen zijn naar persoonlijke wens aan te passen door de verschillende opties in afwerking.

 

NunnaUuni Collectie

Wij hebben de grootste collectie NunnaUuni speksteenkachels van Nederland. Wij kunnen aan al uw wensen voldoen. Wij bouwen en plaatsen de speksteenkachels zelf, kies daarom voor een Huitema speksteenkachel. De specialist in speksteenkachels.